026-840 39 19   |   info@bgwoon.nl   |  Login

  100% NO CURE NO PAY

Uw makelaar

Dirk van Bladeren, woningmakelaar

 

Prettig kennis te maken!

 

Met ruim 20 jaar ervaring in sales en marketing heb ik een heldere en creatieve kijk op het verkopen van produkten en diensten. Zo ook op het verkopen van uw huidige woning of aankopen van uw droomwoning. Vanaf 2010 ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van vastgoed en heb ik onder andere bij een projectontwikkelaar en makelaar ervaring opgedaan. Met het ruim bovengemiddeld slagen voor de benodigde SVMNIVO-examens ben ik gediplomeerd makelaar met als specialisatie koopwoningen voor particulieren.

 

Het mooiste aan ondernemen, is om je eigen weg te gaan en je te onderscheiden van anderen. Met BuitengeWOON makelaars laat ik zien dat kwaliteit en service uitstekend betaalbaar kunnen zijn. Dit vraagt alleen een andere aanpak en een andere manier van denken als in de traditionele makelaardij. Uiteraard is er lef voor nodig om deze omslag ook daadwerkelijk te maken. 

 

Naast mijn werkzaamheden in de makelaardij heb ik een andere grote passie en dat is trotse papa zijn van twee zoons, Yannick(10) en Kenzo(7). Mijn lichamelijke conditie houd ik graag op pijl in het fitnesscentrum en ik vind het heerlijk om te ontspannen door mij in te spannen tijdens de wintersport met mijn gezin.

 

Voor mijn klanten ga ik verder waar anderen stoppen, ook na vijf uur en in het weekend. Ik zal altijd net dat stapje extra doen, omdat ik zelf de ondernemer ben. Graag maak ik kennis met u en ben geïnteresseerd in uw verhaal.