026-840 39 19   |   info@bgwoon.nl   |  Login

  100% NO CURE NO PAY

Extra diensten

De service van BuitengeWOON gaat verder, waar die van anderen stopt.

 

Onze standaard al zeer complete servicepakketten kunt u aanvullen met de volgende extra verkoopbevorderende diensten:

 

  • Professionele fotografie: Potentiële kopers maken op internet op basis van foto's en tekst een selectie in woningen, die voor een bezichtiging in aanmerking komen. Het is daarom belangrijk om er positief uit te springen bij de presentatie van uw woning. Foto's gemaakt door een professionele fotograaf kunnen een aantrekkelijker en beter beeld geven van uw woning.

 

  • Upgrading presentatie op Funda: Uw vermelding op Funda kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld extra foto's, een video en een hogere ranking in de zoekresultaten, zodat uw woning meer en/of eerder opvalt.

 

  • Digitale plattegronden: Het gebruik van digitale plattegronden geeft potentiële kopers een beter idee van afstanden en de verdeling van de vierkante meters van een woning. Een potentiële koper kan de woning zich met behulp hiervan eigen maken en zich zelfs al gaan bezighouden met het (in gedachten) inrichten van de meubels.

 

  • TaxatierapportDe taxateurs, waarmee wij in de regio’s Arnhem en Nijmegen samenwerken, zijn ingeschreven in het Nederlands Register Voor Taxateurs (NRVT). Met het taxatierapport kunt u terecht bij alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Zo nodig kunnen wij een taxatierapport verzorgen met NWWI validatie voor bijvoorbeeld Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

 

  • Bouwtechnische keuring: Vooral bij een oudere woning is het verstandig om vooraf een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Ook bij twijfel over de bouwkundige staat van een nieuwere woning, bijvoorbeeld na een verbouwing, kan dat problemen achteraf voorkomen. De keuring geeft u meer inzicht in de bouwtechnische staat en u weet wat u koopt of verkoopt.

 

  • Hypotheek: Voor de meeste mensen gaat de aankoop of verkoop van een woning, samen met het afsluiten of wijzigen van een hypotheek. Om belangenverstrengeling te voorkomen vinden wij het belangrijk om dit niet zelf te doen, maar het uit handen te geven aan een andere partij. Wij werken daarom samen met twee erkende en onafhankelijke hypotheekadviseurs, bij wie u voor vrijwel alle bekende hypotheekverstrekkers terecht kunt.

 

  • Verbouwing en tuinonderhoud: Voor het uitvoeren van complete verbouwingen of juist kleinere bouwkundige werkzaamheden aan uw aangekochte of te verkopen woning werken wij samen met twee betrouwbare en vakkundige aannemers uit de regio. Ook voor onderhoud aan uw tuin hebben wij een hovenier voor u klaar staan.

 

Benieuwd naar onze voordelige tarieven? Klik hier.