026-840 39 19   |   info@bgwoon.nl   |  Login

  100% NO CURE NO PAY

No cure no pay makelaar

Unieke verkoopaanpak vanaf € 0,-.

 

Wij hebben ons altijd al verbaasd over de werkwijze van makelaars. Vooral het geheel of gedeeltelijk van te voren betalen voor de verkoop van uw woning, terwijl de makelaar uw woning nog niet heeft verkocht, vinden wij vreemd. Ook het betalen van een boete of provisie als u na verloop van tijd niet langer gebruik wilt maken van de diensten van een makelaar is niet bepaald klantvriendelijk, toch?

 

Het kan anders! Wij werken op basis van 100% NO CURE NO PAY. Dit betekent voor u dat u in eerste instantie gratis van onze twee zeer complete verkooppakketten gebruik kunt maken. Pas als wij uw woning hebben verkocht, betaalt u ons bij de overdracht van uw woning via de notaris. U betaalt bij ons geen opstartkosten van € 500,- tot zelfs € 1.500,- die u bij de traditionele makelaar (en ook internetmakelaar) standaard vooraf moet betalen. Eventuele extra verkoopbevorderende diensten brengen wij u uitsluitend tussentijds in rekening als u daar goedkeuring voor heeft gegeven. Bent u na verloop van tijd niet tevreden? U kunt zonder het betalen van boete of provisie naar een andere makelaar overstappen.

 

Over onze tarieven doen wij niet ingewikkeld en zijn wij open:

 

pakket

tarief

     minimumtarief     
BuitengeWOON:1,29% van verkoopprijs€ 1.990,-

geWOON ZELF:

1% van verkoopprijs

€ 1.490,-

woningen v.a. € 250.000,-:tarief op aanvraag 

                                                                                                          *alle tarieven zijn inclusief 21% BTW

 

*** 7 jaar BuitengeWOON-actie: Voor het volledige servicepakket 'BuitengeWOON' geldt tijdelijk 1% courtage! ***

 

Met ons 100% NO CURE NO PAY tarief zijn wij BuitengeWOON onderscheidend in de regio Arnhem - Nijmegen. Het zorgt er daarnaast voor dat wij net even beter ons best doen. Waarom kiezen voor een dure makelaar met hoge opstartkosten als het bij BuitengeWOON makelaars anders kan?

 

Afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel 06-52 01 20 28.